aribau 58+34 93 323 9490info@cincsentits.com13:30 - 14:30   ·   20:30 - 21:30
  • ca
  • en
  • es

carta de vins

Totes les nostres referencies de vi – més de 250 – son el resultat del nostre esforç en trobar vins de petits cellers, produccions limitades, vins que utilitzen varietats oblidades i recuperades, raïms autòctons, zones vinícoles menys conegudes o quasi desconegudes del gran públic, a la vegada que intentem ajustar la relació qualitat-preu.

Sobretot volem destacar la comunitat autònoma on ens trobem. Per això tenim una amplia representació de totes les D.O. de Catalunya continuant després amb tots els caldos de la resta d’Espanya.

Sempre que podem, aprofitem la proximitat de les moltes bodegues de nivell per visitar les seves vinyes personalment i tastar els seus millors caldos.

maridatges

Per acompanyar el nostre menú degustació oferim l’opció d’afegir un maridatge de mitges copes de vi. Vins que hem escollit per vostè i que pensem acompanyaran i harmonitzaran els aromes de cada plat.

Apostem per vins de la nostra terra de gran qualitat i molt especials per diferents motius: sigui pel tipus de raïm, el mètode d’elaboració, el cupatge (barreja de raïms), l’anyada o el envelliment.

Si vol apropar-se més en el món del vi, no dubti en consultar-nos per recomanacions i contactes amb les nostres bodegues catalanes.

Menu